Om Smålandsmålet

Prisvärd take-away med naturliga råvaror.

Sortimentet består av olika produkter varav Smålandsmålets färdigrätter är den största. Under utveckling är kompletterande sortiment med familjeportioner, desserter, såser mm.

Färdiga rätter

Smålandsmålet tillagas från grunden med naturliga råvaror av våra kockar på Isaberg Höganloft. Så långt det är möjligt använder vi lokala råvaror. Samtliga rätter är speciellt framtagna för god kvalitet vid uppvärmning i mikrovågsugn. Säsongsvis har vi också ett antal kalla rätter.

Leverans sker med obruten kylkedja och vi garanterar en hållbarhet på minst 5 dagar. Varje rätt väger från 450g och innehåller, jämfört med många andra alternativ på marknaden, en hög andel kött / fisk.

Alla rätter har etikett som bl a anger: Tillagningsanvisning: Här beskrivs hur du värmer och tillagar rätten / alt. äter den kall. Ingredienser: Rättens innehållsförteckning oftast uppdelat i rättens beståndsdelar. Nettovikt och näringsinnehåll: Här står rättens ca vikt samt näringsinnehåll.

Företagsleveranser och prenumerationsservice

Smålandsmålets färdigrätter lämpar sig  perfekt för att fylla upp kylskåpet i personalrum där kanske inte alla äter samtidigt. Vi har prenumerationsservice på Smålandsmålet ifall du som företag önskar ett antal levererade produkter varje vecka. Kontakta oss så hjälper vi dig.

FAQ -frågor och svar

Vad är det för skillnad på smålandsmålet och dagens rätt?
Smålandsmålets ska inte förväxlas med en dagens rätt eftersom den levereras kyld med en betydligt längre hållbarhet och är speciellt framtagen för att hålla god kvalitet vid uppvärmning i mikrovågsugn. Dagens rätt är gjord för att konsumeras samma dag, på restaurang eller för avhämtning varm.

Varför kan man inte välja bland alla rätter varje vecka?
Smålandsmålet finns i dagsläget i ett 30-tal olika rätter och produktionsmässigt väljer vi varje vecka ut ett antal olika alternativ för leverans under innevarande vecka. Två av dessa är favoriter, minst en är vegetarisk och tre rätter varierar.

Referenser

Maria Flakk, Maflobe AB, Gislaved
Smålandsmålet är en perfekt lunchlåda som smakar hemlagat. Den är ett bra alternativ inte minst när man är på språng, smidigt att ha i kylskåpet och man blir alltid mätt.